Jablková sezóna je v plnom prúde, preto som sa vrhla aj do môjho obľúbeného zákusku. Obrátený jablkový zákusok s poriadnou dávkou šľahačky je pre mňa úplna lahôdka. Na posedenie by som bola schopná zjesť aj polovicu plechu. Autor: Mineralka
Jablková sezóna je v plnom prúde, preto som sa vrhla aj do môjho obľúbeného zákusku. Obrátený jablkový zákusok s poriadnou dávkou šľahačky je pre mňa úplna lahôdka. Na posedenie by som bola schopná zjesť aj polovicu plechu. Autor: Mineralka
Každý deň najlepšie recepty a články
500 ml múky je veľa husté cesto Zlý recept
Je napsáno obrácený koláč, proto jde šlehačka na dušená jablíčka.
Mňa zaujíma ako to že dávaš šľahačku na cesto a na výslednej fotografii je šľahačka nad jablkom a potom cesto. Očividne to nieje tvoj recept!
Mňa zas desí vrstva šľahačky, píše sa pol litra, koláč som robil 2x no vrstva je polovičná, nemá byť liter? Ako vyšľahať šľahačku aby bola taká pekná hladká, keď miešam zo stužovačom tak je hrudkava 🤔
miešať na stredných otáčkach :) dotuha
Dobry den,mam takovy,asi pitomy dotaz.Pise se zde,cituji:"-Jablka nastrouhame a dame do hrnce a kratce dusime-".To je jako mam dusit ve vode?Ja to nejak nechapu.Nemyslim si,ze nastrouhany jablka bych mela dusit pod poklickou na sporaku🤔🙂,ale tak proc se tam pak pise dusime a dusena jablka?omlouvam se,asi jsem blba😊
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste
500 ml múky je veľa husté cesto Zlý recept