Už ste skúšali tento famózny dezert? Sušienkový základ dokonale nahradí pečené cesto, takže príprava trvá naozaj veľmi krátko. Uvaríme biely krém z mlieka, cukru a kukuričného škrobu, zamiešame do neho maslo a na vrch vylejeme čokoládovú polevu, ktorú pripravíme len z čokolády a smotany na šľahanie. Tu už nešľaháme, ale iba vylejeme na biely krém a necháme mierne stuhnúť. Tá poleva nikdy nestuhne ako sa hovorí na kameň, bude krásne jemná a roztierateľná aj po dôkladnom vychladnutí. Autor: Petra
Už ste skúšali tento famózny dezert? Sušienkový základ dokonale nahradí pečené cesto, takže príprava trvá naozaj veľmi krátko. Uvaríme biely krém z mlieka, cukru a kukuričného škrobu, zamiešame do neho maslo a na vrch vylejeme čokoládovú polevu, ktorú pripravíme len z čokolády a smotany na šľahanie. Tu už nešľaháme, ale iba vylejeme na biely krém a necháme mierne stuhnúť. Tá poleva nikdy nestuhne ako sa hovorí na kameň, bude krásne jemná a roztierateľná aj po dôkladnom vychladnutí. Autor: Petra
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste