Ešte za čias pradávnych, ako tomu hovoríme my doma, sme pri každej návšteve cukrárne neodolali fantastickým likérovým špičkám. Krémový základ bol vynikajúci a tá likérová plnka sa nedá ani popísať. Nedávno som sa stretla s kamarátkou, ktorú som nevidela ani nepamätám kedy a došli sme k tomu, že kedysi sme sedávali v cukrárni a pri našich rozhovoroch sme degustovali vynikajúce koláče, aj špičky a dokonca aj našla recept, ako si tieto špičky doma vyrobiť. Hneď som si ho vypýtala a hneď som ho, samozrejme, musela aj vyskúšať a tu je výsledok. Hneď z dvojitej dávky a sú super. Autor: Karambola
Ešte za čias pradávnych, ako tomu hovoríme my doma, sme pri každej návšteve cukrárne neodolali fantastickým likérovým špičkám. Krémový základ bol vynikajúci a tá likérová plnka sa nedá ani popísať. Nedávno som sa stretla s kamarátkou, ktorú som nevidela ani nepamätám kedy a došli sme k tomu, že kedysi sme sedávali v cukrárni a pri našich rozhovoroch sme degustovali vynikajúce koláče, aj špičky a dokonca aj našla recept, ako si tieto špičky doma vyrobiť. Hneď som si ho vypýtala a hneď som ho, samozrejme, musela aj vyskúšať a tu je výsledok. Hneď z dvojitej dávky a sú super. Autor: Karambola
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste