Zahájte hruškovú sezónu sladkým a šťavnatým dezertom. Jemné cesto sa vám rozplynie na jazyku, pričom kyslasté ovocie zaručí, že výsledný koláč nebude mdlý. Plusom je tiež to, že recept nie je časovo náročný. Hotový ho budete mať do hodiny.
Zahájte hruškovú sezónu sladkým a šťavnatým dezertom. Jemné cesto sa vám rozplynie na jazyku, pričom kyslasté ovocie zaručí, že výsledný koláč nebude mdlý. Plusom je tiež to, že recept nie je časovo náročný. Hotový ho budete mať do hodiny.
Na šťavnatý hruškový koláč môžete použiť čerstvé ovocie aj kompót. Dokonca cesto je tak univerzálne, že ak by ste nemali chuť na hrušky, môžete ich zameniť za jahody, jablká alebo broskyne.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste