Klasické grilované kuracie stehná snáď pozná každý. Ja som tentokrát zvolila netradičnejší spôsob na ich prípravu a zapiekla som ich s kyslou smotanou. Bola to pre mňa celkovo nová informácia, že kyslá smotana sa dá zapiecť, ale po vyskúšaní to bolo naozaj celkom chutné. Určite pre zmenu sa oplatí vyskúšať. U nás doma sa určite nepripravovali naposledy. Autor: Milka
Klasické grilované kuracie stehná snáď pozná každý. Ja som tentokrát zvolila netradičnejší spôsob na ich prípravu a zapiekla som ich s kyslou smotanou. Bola to pre mňa celkovo nová informácia, že kyslá smotana sa dá zapiecť, ale po vyskúšaní to bolo naozaj celkom chutné. Určite pre zmenu sa oplatí vyskúšať. U nás doma sa určite nepripravovali naposledy. Autor: Milka
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste