Určite ste jedli langoš, ktorý vám nechutil. Bol veľmi mastný a neochutený. Na povrchu skoro žiadna omáčka a bez strúhaného syra. Tentokrát to je pravý opak. S týmto receptom zabodujete aj u náročného maškrtníka. Cesto je jemné vo vnútri a na povrchu extra chrumkavé. Vôbec nieje mastný a nezabúdajte ani na to, aby ste po upečení pred podávaním povrch potreli cesnakom. Bez toho to nejde. Autor: Jaja
Určite ste jedli langoš, ktorý vám nechutil. Bol veľmi mastný a neochutený. Na povrchu skoro žiadna omáčka a bez strúhaného syra. Tentokrát to je pravý opak. S týmto receptom zabodujete aj u náročného maškrtníka. Cesto je jemné vo vnútri a na povrchu extra chrumkavé. Vôbec nieje mastný a nezabúdajte ani na to, aby ste po upečení pred podávaním povrch potreli cesnakom. Bez toho to nejde. Autor: Jaja
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste