NajRecept.sk Sviatočné pečenie Narodeniny Nepečené jahodové rezy Miláčik
Nepečené jahodové rezy Miláčik
Recept Nepečené jahodové rezy Miláčik
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa

Tak my už máme tento školský rok zdarne za sebou. "Vysvečko" vo vrecku a dva mesiace "lehára" a ničnerobenia. Bože, ako ja tým deckám závidím. Obzvlášť potom, čo som videla predpoveď počasia na najbližších pár dní. Takže, keby som náhodou nezdochla horúčavou, toto je moja sladká odmena pre toho nášho malého školáka. Autor: Danka

Danula Vašíčková    ·   21.10.2020

Nepečené jahodové rezy Miláčik

Tak my už máme tento školský rok zdarne za sebou. "Vysvečko" vo vrecku a dva mesiace "lehára" a ničnerobenia. Bože, ako ja tým deckám závidím. Obzvlášť potom, čo som videla predpoveď počasia na najbližších pár dní. Takže, keby som náhodou nezdochla horúčavou, toto je moja sladká odmena pre toho nášho malého školáka. Autor: Danka

35 min
Čas prípravy
Suroviny
2 bal.
kakaové sušienky Be-Be
1 plechovka
jahodový kompót
3 bal.
smotana na šľahanie
200 ml
mlieko
2 bal.
vanilkový cukor
5 lyžíc
kryštálový cukor
3 bal.
Zlatý klas bez varenia Olé (Dr.Oetker)
1 bal.
želatínový stužovač zastudena od Dr.Oetkera
na dozdobenie
smotana na šľahanie
na dozdobenie
strúhaná čokoláda
Postup receptu
Vytlačiť
35 min
Čas prípravy
  1. Menšiu formu (32x22cm) vyložíme papierom na pečenie a na dno poukladáme sušienky.
  2. V mise rozmixujeme jahodový kompót aj s nálevom, pridáme mlieko, smotanu, cukry, želatínový stužovač a puding bez varenia a po dobu cca 5-tich minút šľaháme.
  3. Zmes natrieme na sušienky, uhladíme, poukladáme opäť sušienkami, potrieme vyšľahanou šľahačkou, posypeme strúhanou čokoládou a dáme cez noc chladiť do chladničky.
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár