Pripravíme si suroviny. Najskôr si uvaríme puding. V 600 ml mlieku si rozpustíme cukor a uvaríme puding, necháme vychladnúť. V inej miske si vyšľaháme smotanu a pridáme ju do vychladnutého pudingu. Premiešame.
Pripravíme si sušienkový korpus. Sušienky si rozdrobíme, pridáme kakao, cukor a rozpustené maslo. Spolu spojíme a za stáleho miešania pridávame mlieko.
Pripravíme si okrúhlu formu na tortu s priemerom 28 cm a vyložíme si ju pripravenou sušienkovou hmotou.
Navrstvíme tvarohovú plnku, ktorú sme si pripravili nasledovne. Tvaroh si vymiešame s nastrúhanou citrónovou kôrou a šťavou, pridáme cukor. V inej miske si vyšľaháme šľahačku a spolu spojíme.
Navrstvíme vanilkovú vrstvu, ktorú sme si pripravili na začiatku.
Poslednú vrstvu si pripravíme tak, že smotanu na šľahanie si vyšľaháme s vanilkou a cukrom.
Takto navrstvenú tortu posypeme kakaom, grankom alebo strúhanou čokoládou. Dáme do chladničky najmenej na 3-4 hodiny (najlepšie na celú noc).