Kakao, kryštálový cukor a mlieko v menšom hrnci a na miernom ohni necháme rozvariť. Keď sa hmota varí, pridáme 100 g masla a necháme ho rozpustiť. Hmotu odstavíme a pridáme mixérom rozmixované sušienky na jemný prášok. Premiešame.
Pomocou mixéra vyšľaháme 150 g masla do peny, pridáme práškový cukor a znovu krátko šľaháme. Pridáme kokos a sušené mlieko (ak nemáme, nemusíme dávať; ide tam len o chuť).
Pripravíme si potravinársku fóliu alebo alobal. Na fóliu navrstvíme kakaové cestíčko a rovnomerne rozotrieme do tvaru obdĺžnika. Na kakaové cesto navrstvíme kokosové a pekne ho uhladíme.
Opatrne zrolujeme a zabalíme do fólie alebo alobalu a odložíme do chladničky poriadne stuhnúť. Krájame ostrým nožom.