Svieža torta, ktorá je výborná na oslavy aj sviatky. Jej príprava je rýchla a zvládne ju aj začiatočník. Spôsob, akým ju ozdobíte, je čisto na vás. Ja som mala o niečo viac času, preto som sa so zdobením mierne vyhrala. Autor: Jana Jančíková
Svieža torta, ktorá je výborná na oslavy aj sviatky. Jej príprava je rýchla a zvládne ju aj začiatočník. Spôsob, akým ju ozdobíte, je čisto na vás. Ja som mala o niečo viac času, preto som sa so zdobením mierne vyhrala. Autor: Jana Jančíková
Jablková torta je svieža a v kombinácii so šľahačkou neodolateľná. V ústach sa doslova rozplýva. Základ predstavujú piškóty, ktoré po pár hodinách príjemne zmäknú. Dezert sa tak veľmi jednoducho krája aj konzumuje.
Povrch torty môžete dekorovať podľa svojich predstáv. Ja som ho posypala škoricou. Vhodné sú však aj plátky jabĺk alebo iné čerstvé ovocie. Máte chuť na inú nepečenú tortu? Vyskúšajte napríklad túto s jahodami a želatínou, ktorá si vás získa svojou sviežosťou.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste