NajRecept.sk Torty Sladké torty Nepečená BEBE torta z tvarohu a pudingu
Nepečená BEBE torta z tvarohu a pudingu
Recept Nepečená BEBE torta z tvarohu a pudingu
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
Foto: NajLucka

Nepečená torta z BEBE sušienok, tvarohu a pudingu je ideálnou voľbou pre tých, ktorí nechcú tráviť veľa času pri sporáku a starať sa o pečenie cesta. Tento lahodný dezert je skvelým spôsobom, ako potešiť niekoho blízkeho bez toho, aby ste museli venovať veľa času príprave. Odporúčam vyskúšať tento jednoduchý a rýchly recept na nepečenú tortu.

NajLucka NajLucka    ·   10.1.2024

Nepečená BEBE torta z tvarohu a pudingu

Nepečená torta z BEBE sušienok, tvarohu a pudingu je ideálnou voľbou pre tých, ktorí nechcú tráviť veľa času pri sporáku a starať sa o pečenie cesta. Tento lahodný dezert je skvelým spôsobom, ako potešiť niekoho blízkeho bez toho, aby ste museli venovať veľa času príprave. Odporúčam vyskúšať tento jednoduchý a rýchly recept na nepečenú tortu.

20 min
Čas prípravy
Suroviny

Vrstva 1

250 g
BEBE sušienky
50 g
maslo
50 g
práškový cukor
trošku
mlieko

Vrstva 2

200 g
tvaroh
podľa chuti
práškový cukor
1 bal.
vanilkový cukor
200 ml
smotana na šľahanie

Vrstva 3

2 bal.
vanilkový puding
700 ml
mlieko
podľa chuti
cukor
1 bal.
vanilkový cukor

Vrstva 4

50 g
práškový cukor
200 ml
smotana na šľahanie

Povrch:

strúhaná čokoláda alebo kakao
Postup receptu
Vytlačiť
20 min
Čas prípravy
  1. Rozdrvíme sušienky na jemný prášok, primiešame cukor a zalejeme ich rozpusteným maslom spoločne s trochou mlieka. Túto zmes premiešame, kým nezískame sypkú konzistenciu. Potom ju rovnomerne rozprestrieme v guľatej forme s priemerom 30 cm.
  2. Pre druhú vrstvu si najskôr vyšľaháme tvaroh s cukrom, pridáme vanilkový cukor a potom vmiešame už vyšľahanú šľahačku. Túto zmes dôkladne spojíme a potom ju rovnomerne rozotrieme na vrstvu sušienkového cesta.
  3. Puding uvaríme tradičným spôsobom, zmiešame ho s mliekom a cukrom, kým nezískame hustý krém. Po uvarení krém odstavíme a necháme ho zľahka vychladnúť. Keď je krém mierne vychladnutý, rovnomerne ho rozprestrieme na vrstvu s tvarohovou náplňou a povrch krému starostlivo uhladíme.
  4. Pre poslednú vrstvu vyšľaháme šľahačku s cukrom do tuha a potom ju starostlivo rozotrieme na vrstvu vychladnutého pudingu.
  5. Tortu ozdobíme posypom z nastrúhanej čokolády alebo posypom z kakaa. Potom tortu uložíme do chladničky, kde ju necháme odpočinúť aspoň 3 hodiny, ideálne cez noc. Po odstátí tortu nakrájame na porcie a podávame. Prajem dobrú chuť!
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár