Výborný recept, v ktorom zúžitkujete medvedí cesnak. Jeho sezóna je aktuálne v plnom prúde, kvôli čomu ho máme doma neúrekom. Na pravidelnej báze preto z neho pripravujem rôzne slané pokrmy a chuťovky vrátane týchto rožkov s mascarpone, ktoré sú skutočne dokonalé.
Výborný recept, v ktorom zúžitkujete medvedí cesnak. Jeho sezóna je aktuálne v plnom prúde, kvôli čomu ho máme doma neúrekom. Na pravidelnej báze preto z neho pripravujem rôzne slané pokrmy a chuťovky vrátane týchto rožkov s mascarpone, ktoré sú skutočne dokonalé.
Sezónu medvedieho cesnaku využívam každoročne naplno. Okrem toho, že skvelo chutí, je aj plný dôležitých zložiek a má veľa benefitov pre zdravie. Nedávno som z neho pripravovala točené tyčinky, ktoré mali veľký úspech. Tentokrát som si preto povedala, že vyskúšam rožky.
Rožky chutia najlepšie krátko po upečení, kedy sú nadýchané, mäkké a zároveň mierne chrumkavé. Aby si zachovali svoju mäkkosť a nadýchanosť aj v ďalšie dni, umiestnite ich do uzatvárateľnej nádoby. Kysnuté cesto na rožky je univerzálne, preto ak nemáte medvedí cesnak, môžete ho naplniť čímkoľvek iným podľa svojej chuti.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste