NajRecept.sk Pomazánky Rybičková pomazánka Nátierka z údenej makrely a pečeného cesnaku
Nátierka z údenej makrely a pečeného cesnaku
Recept Nátierka z údenej makrely a pečeného cesnaku
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa

Nátierka z údenej makrely a pečeného cesnaku s Racio chlebíčkami. Autor: Anna_Anicka

Anna_Anicka    ·   18.10.2020

Nátierka z údenej makrely a pečeného cesnaku

Nátierka z údenej makrely a pečeného cesnaku s Racio chlebíčkami. Autor: Anna_Anicka

Suroviny

Nátierka:

1 ks
údená makrela
250 g
tvaroh
1 ks
cesnak
100 g
valeriánka
50 g
mungo klíčky
štipka
soľ
8 ks
celozrnné Racio chlebíčky
Postup receptu
Vytlačiť
  1. Paličku cesnaku očistíme a vložíme do vyhriatej rúry. Pečieme ju 30 minút na 200 stupňov. Vyberieme z rúry a necháme vychladnúť.
  2. Makrelu zbavíme kože aj kostí a roztlačíme ju na malé časti. Zmiešame ju s tvarohom a vopred upečenou paličkou cesnaku. Celú zmes rozmixujeme tyčovým mixérom, pridáme na jemno nakrájanú cibuľku a dochutíme soľou.
  3. Pripravenú nátierku natierame na RACIO celozrnné chlebíčky, ktoré dozdobíme valeriánkou alebo naklíčenými mungo fazuľkami.

Zdroj: Vlastní recept

Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár