Slonie žrádlo je chutná česká nátierka pripravovaná zo salámy, majonézy, korenia a papričiek. Podáva sa často ako večerné jedlo alebo ako občerstvenie pre hostí. Táto pikantná nátierka, známa aj ako ševcovská nátierka, je obľúbená pre svoju jedinečnú chuť. Pridávajú sa do nej pikantné papričky, varené vajcia alebo cibuľa, a potom sa necháva v chladničke, aby sa chute prepojili, predtým ako sa podáva na pečivo.
Slonie žrádlo je chutná česká nátierka pripravovaná zo salámy, majonézy, korenia a papričiek. Podáva sa často ako večerné jedlo alebo ako občerstvenie pre hostí. Táto pikantná nátierka, známa aj ako ševcovská nátierka, je obľúbená pre svoju jedinečnú chuť. Pridávajú sa do nej pikantné papričky, varené vajcia alebo cibuľa, a potom sa necháva v chladničke, aby sa chute prepojili, predtým ako sa podáva na pečivo.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste