Veterníky som skúšala už po ani neviem koľkokrát. Stále mi počas pečenia krásne narástli, ale po vytiahnutí z rúry mi hneď spľasli. Nevedela som prečo, tak som pátrala po internete, aké majú skúsenosti s týmto dezertom iné pekárky. Dočítala som sa, že je veľmi dôležité poriadne odpariť vodu pri odpaľovaní cesta a vajíčka pridávať pri šľahaní postupne, po jednom a za každým dôkladne vyšľahať. Ja som doteraz pridávala vajíčka naraz všetky, asi preto mi po vytiahnutí z rúry hneď spľasli. Tieto sa podarili na jednotku :) Autor: Janulinka
Veterníky som skúšala už po ani neviem koľkokrát. Stále mi počas pečenia krásne narástli, ale po vytiahnutí z rúry mi hneď spľasli. Nevedela som prečo, tak som pátrala po internete, aké majú skúsenosti s týmto dezertom iné pekárky. Dočítala som sa, že je veľmi dôležité poriadne odpariť vodu pri odpaľovaní cesta a vajíčka pridávať pri šľahaní postupne, po jednom a za každým dôkladne vyšľahať. Ja som doteraz pridávala vajíčka naraz všetky, asi preto mi po vytiahnutí z rúry hneď spľasli. Tieto sa podarili na jednotku :) Autor: Janulinka
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste