Raz mi jedna priateľka poradila, aby som do kysnutých buchiet pridala aj majonézu. Povedala, že budú ešte lepšie a vláčnejšie a mala pravdu. Tento recept je vynikajúci a rozdiel je hneď cítiť. Buchty sú jemné a nadýchané, čo ich robí neodolateľnými. Vyskúšajte tento trik aj vy a uvidíte, že vaše buchty budú ešte chutnejšie. Autor: Jana Jančíková
Raz mi jedna priateľka poradila, aby som do kysnutých buchiet pridala aj majonézu. Povedala, že budú ešte lepšie a vláčnejšie a mala pravdu. Tento recept je vynikajúci a rozdiel je hneď cítiť. Buchty sú jemné a nadýchané, čo ich robí neodolateľnými. Vyskúšajte tento trik aj vy a uvidíte, že vaše buchty budú ešte chutnejšie. Autor: Jana Jančíková
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste