Moja prvá šampiňónová nátierka a môžem povedať, že sa hneď aj podarila. Bola skutočne veľmi dobrá a s opečeným pita chlebom to bol dokonalý chuťový zážitok. Ak by ste nemali doma pita chlieb, pokojne siahnite aj po tom klasickom. Autor: Michaela Žítková
Moja prvá šampiňónová nátierka a môžem povedať, že sa hneď aj podarila. Bola skutočne veľmi dobrá a s opečeným pita chlebom to bol dokonalý chuťový zážitok. Ak by ste nemali doma pita chlieb, pokojne siahnite aj po tom klasickom. Autor: Michaela Žítková
Domáce nátierky máme u nás doma veľmi radi. Často robím túto krémovú vajíčkovú, ktorá je rýchla, jednoduchá a vie dokonalo zasýtiť. Najlepšie chutí s čerstvým chrumkavým pečivom. Tentokrát som však mala doma viac šampiňónov, preto som si povedala, že vyskúšam pripraviť niečo z nich.
Hotovú nátierku podávajte na klasickom alebo pita chlebe. Spôsob servírovania sa odvíja čisto od vašich preferencií. Ja som obložené chlebíky zdobila vajíčkami uvarenými natvrdo (použila som prepeličie), jarnou cibuľkou, cherry paradajkami a plátkami opečených šampiňónov.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste