Majonéza má v kuchyni široké použitie. Výborná je do zemiakového aj zeleninového šalátu, rôznych omáčok či dresingov. Ak ju nechcete kupovať, môžete si ju pokojne pripraviť sami doma. Stačí vám na to šesť základných surovín a mixér.
Majonéza má v kuchyni široké použitie. Výborná je do zemiakového aj zeleninového šalátu, rôznych omáčok či dresingov. Ak ju nechcete kupovať, môžete si ju pokojne pripraviť sami doma. Stačí vám na to šesť základných surovín a mixér.
Domáca majonéza má výraznú chuť, vďaka ktorej perfektne doplní každé jedno jedlo. Jej príprava je jednoduchá. Hotovú ju budete mať do 10 minút.
Majonéza by nemala byť príliš hustá. Ak by bola, pridáme do nej na konci mixovania lyžicu vody. Pri príprave zemiakového šalátu, dressingu alebo iného pokrmu ju môžeme dochutiť korením, horčicou alebo inými pochutinami.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste