Lepšie piškótové cesto som ešte nepripravila. Okrem skvelej chuti je taktiež nádherne nadýchané. Plus recept je veľmi jednoduchý. Jednotlivé ingrediencie stačí len zmiešať, vyliať do formy a piecť. Ja som tentokrát robila tortu, preto som zvolila tvar srdca. Autor: Lucie Rakušanová
Lepšie piškótové cesto som ešte nepripravila. Okrem skvelej chuti je taktiež nádherne nadýchané. Plus recept je veľmi jednoduchý. Jednotlivé ingrediencie stačí len zmiešať, vyliať do formy a piecť. Ja som tentokrát robila tortu, preto som zvolila tvar srdca. Autor: Lucie Rakušanová
Piškótové cesto je jedno z tých najjednoduchších na prípravu. Spravidla vám stačí len niekoľko základných surovín, ktoré treba vyšľahať a následne vyliať na plech. Tvar korpusu závisí čisto od vašich predstáv. Ja najčastejšie robím klasický kruh, no zvoliť môžete pokojne aj štvorec či dokonca srdce, ako som to urobila ja.
Piškótové cesto môžete využiť na desiatky spôsobov. Ja som z neho robila tortu, no vhodné je aj na prípravu rezov, ovocných kociek, či rôznych chutných rolád, ako je napríklad táto, ktorá vám nikdy nepraskne a dá sa zatočiť aj po vychladnutí.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste