Fánky sú pre mnohých tradičným fašiangovým pokrmom. Okrem tohto obdobia si ich však môžete pripraviť aj kedykoľvek počas roka, keď dostanete chuť na niečo sladké. Ak by ste si však chceli urobiť mierne odlišnú verziu, môžete vyskúšať tento recept, do ktorého som pridala aj tvaroh.
Fánky sú pre mnohých tradičným fašiangovým pokrmom. Okrem tohto obdobia si ich však môžete pripraviť aj kedykoľvek počas roka, keď dostanete chuť na niečo sladké. Ak by ste si však chceli urobiť mierne odlišnú verziu, môžete vyskúšať tento recept, do ktorého som pridala aj tvaroh.
Fánky robíme u nás doma pravidelne. Počas fašiangov sú však spolu so šiškami klasikou, ktorá nesmie chýbať. S cestom rada experimentujem a skúšam vždy niečo nové. Tentokrát som doň pridala tvaroh, vďaka ktorému bolo nadýchané a malo príjemnú chuť.
Fánky najlepšie chutia krátko po vysmažení, preto robte len také množstvo, ktoré viete, že sa zje v daný deň. Na ten ďalší by mohli byť príliš tvrdé alebo gumové. Chcete vyskúšať ešte nejaký zaujímavý recept na fánky? Inšpirujte sa týmto, do ktorého ide pivo.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste