Jemný, krehký a veľmi chutný koláč, ktorý bude mať veľký úspech hlavne k šálke čaju alebo kávy. Cesto podobné klasickému krehkému, ale oveľa chutnejšie vďaka maslu a menšiemu množstvu múky, jablková vrstva je poriadne šťavnatá a na vrchu sladký kokosový sneh, ktorý sa rozplýva na jazyku. Autor: Marta
Jemný, krehký a veľmi chutný koláč, ktorý bude mať veľký úspech hlavne k šálke čaju alebo kávy. Cesto podobné klasickému krehkému, ale oveľa chutnejšie vďaka maslu a menšiemu množstvu múky, jablková vrstva je poriadne šťavnatá a na vrchu sladký kokosový sneh, ktorý sa rozplýva na jazyku. Autor: Marta
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste