Tak jemný zákusok som dlho nejedla. Príprava bola úplne jednoduchá a aj keď sa recept môže zdať, že je zložitý, opak je pravdou. Do cesta sa nepridáva múka, takže tieto rezy môžeme zaradiť medzi bezlepkové. Čokoládové cesto, čokoládový krém a vrch posypaný kakaom. Dokonalosť na tanieri aj v chuti. Autor: Karambola
Tak jemný zákusok som dlho nejedla. Príprava bola úplne jednoduchá a aj keď sa recept môže zdať, že je zložitý, opak je pravdou. Do cesta sa nepridáva múka, takže tieto rezy môžeme zaradiť medzi bezlepkové. Čokoládové cesto, čokoládový krém a vrch posypaný kakaom. Dokonalosť na tanieri aj v chuti. Autor: Karambola
Rezy sú dokonalo krémové a plné čokolády, vďaka čomu sa určite zapáčia každému milovníkovi sladkého. Tým, že sú pomerne jednoduché na prípravu, ich môžete upiecť kedykoľvek – cez týždeň, víkend aj na sviatky, napríklad na Vianoce.
Vrch dezertu posypeme kakaom alebo ozdobíme podľa vlastnej fantázie. Vhodné sú napríklad hoblinky tmavej či bielej čokolády. Prípadne vyskúšajte zaexperimentovať s drveným lyofilizovaným ovocím. To koláču dodá mierne kyslastú a sviežu chuť.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste