Lepšie makové krekry som ešte nejedla. Sú jemné, voňajú po masle a dokonalo chrumkajú. Ich príprava je skutočne jednoduchá, preto ich môžete spraviť kedykoľvek. Ja som sa pustila do ich pečenia tesne predtým, ako ku mne mala prísť návšteva. Autor: Milada Sumková
Lepšie makové krekry som ešte nejedla. Sú jemné, voňajú po masle a dokonalo chrumkajú. Ich príprava je skutočne jednoduchá, preto ich môžete spraviť kedykoľvek. Ja som sa pustila do ich pečenia tesne predtým, ako ku mne mala prísť návšteva. Autor: Milada Sumková
Krekry sú dokonalé len tak počas dňa, keď dostanete chuť na niečo dobré, alebo ako menšie občerstvenie na oslavu či k filmu. Z jednej dávky mi zvyčajne vyjde 100 kusov, takže sa z nich vždy ujde každému.
Krekry si môžete urobiť pokojne aj do zásoby. Chutné vydržia niekoľko dní. Stačí ich len umiestniť do nádoby s pevným uzáverom. Okrem týchto makových robím často aj syrové krekry zo štyroch surovín, na ktoré nájdete recept tu.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste