Najjednoduchšia štrúdľa len z troch surovín. Zvládne ju úplne každý. S cestom sa krásne pracuje, netrhá sa a skvelo sa vaľká. Určite recept vyskúšajte, stojí za to. Autor: Jitka Smejkalová
Najjednoduchšia štrúdľa len z troch surovín. Zvládne ju úplne každý. S cestom sa krásne pracuje, netrhá sa a skvelo sa vaľká. Určite recept vyskúšajte, stojí za to. Autor: Jitka Smejkalová
Ľahšie a lepšie cesto na štrúdľu som ešte nerobila. Po upečení sa doslova rozplýva v ústach a v kombinácii s makovou či orechovou plnkou je jednoducho na nezaplatenie.
Pred podávaním môžete štrúdle posypať práškovým cukrom. Nie je to však potrebné, pretože plnka býva zvyčajne sama o sebe dosť sladká. Po upečení skladujte štrúdľu na tmavom a suchom mieste, kde vám vydrží niekoľko dní.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste