Malinový cheesecake predstavuje dokonalú kombináciu sladkej a sviežej chuti. Jeho príprava je veľmi rýchla, pričom namiesto tradičného tvarohu alebo mascarpone doň ide grécky jogurt. Plus jedna tajná surovina, ktorá zaručí dokonalú chuť a aj to, že krém nebude príliš tekutý.
Malinový cheesecake predstavuje dokonalú kombináciu sladkej a sviežej chuti. Jeho príprava je veľmi rýchla, pričom namiesto tradičného tvarohu alebo mascarpone doň ide grécky jogurt. Plus jedna tajná surovina, ktorá zaručí dokonalú chuť a aj to, že krém nebude príliš tekutý.
Do jogurtového cheesecaku sa hodí akékoľvek bobuľové ovocie. Maliny sú perfektnou voľbou, pretože sú mierne kyslasté, no zvoliť môžete aj čučoriedky, ríbezle alebo černice. Tajnou ingredienciou, ktorá zaručuje pevnosť krému a skvelú chuť, je pudingový prášok. Najlepšie vanilkový, ktorý si skvelo rozumie s malinami.
Ak nechcete, aby sa cheesecake navrchu popraskal, po upečení ho nechajte vychladnúť v rúre. Keď úplne vychladne, vytiahnite ho z tortovej formy, ozdobte ďalšími malinami alebo ovocím podľa svojich preferencií, a môžete servírovať.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste