Kysnuté koláče patria u nás medzi tie najobľúbenejšie. Okrem toho, že skvelo chutia, sú taktiež sýte, takže sú výborné na raňajky, desiatu aj olovrant. Nehovoriac o jednoduchej príprave, ktorú zvládne aj začiatočník. Autor: Jana Podoláková Burkartová
Kysnuté koláče patria u nás medzi tie najobľúbenejšie. Okrem toho, že skvelo chutia, sú taktiež sýte, takže sú výborné na raňajky, desiatu aj olovrant. Nehovoriac o jednoduchej príprave, ktorú zvládne aj začiatočník. Autor: Jana Podoláková Burkartová
Kysnutý koláč môžete doplniť čímkoľvek podľa svojej chuti. Ja som tentokrát zvolila domáci mrkvový džem a perníkovú mrveničku. Skvelou voľbou je však aj čerstvé alebo zavárané ovocie alebo mierne kyslastý ríbezľový džem, ktorý si ľahko pripravíte podľa tohto receptu.
Hotový koláč nechajte vychladnúť a môžete podávať. Pre ešte lepšiu chuť potrite okraje maslom a rumom.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste