Karfiol je vynikajúca zelenina, ktorú som zvykla pripravovať iba vyprážaním. Klasicky som ho obalila v trojobale (hladká múka, rozšľahané vajíčka a strúhanka) a vysmažila v rozpálenom oleji dozlatista. Hľadala som na internete rôzne inšpirácie ako pripraviť karfiol, pretože sme doma nemali vôbec chuť na vyprážaný a našla som tento recept, ktorý som si trochu poupravila podľa seba a vznikol najlepší karfiol, aký som kedy jedla. Je naozaj chrumkavý a pripravený bez vyprážania. Autor: Marta
Karfiol je vynikajúca zelenina, ktorú som zvykla pripravovať iba vyprážaním. Klasicky som ho obalila v trojobale (hladká múka, rozšľahané vajíčka a strúhanka) a vysmažila v rozpálenom oleji dozlatista. Hľadala som na internete rôzne inšpirácie ako pripraviť karfiol, pretože sme doma nemali vôbec chuť na vyprážaný a našla som tento recept, ktorý som si trochu poupravila podľa seba a vznikol najlepší karfiol, aký som kedy jedla. Je naozaj chrumkavý a pripravený bez vyprážania. Autor: Marta
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste
Prolisovaný česnek můžete přidat i do vajíčka