Chrumkavý na povrchu a mäkký vo vnútri. Presne taký je tento šošovicový chlebík, ktorý rada natieram maslom, domácim džemom alebo ho jem ako prílohu k rôznym jedlám. Okrem skvelej chuti poteší aj tým, že je zdravý a veľmi rýchly na prípravu. Autor: Majka Vyšná
Chrumkavý na povrchu a mäkký vo vnútri. Presne taký je tento šošovicový chlebík, ktorý rada natieram maslom, domácim džemom alebo ho jem ako prílohu k rôznym jedlám. Okrem skvelej chuti poteší aj tým, že je zdravý a veľmi rýchly na prípravu. Autor: Majka Vyšná
Domáce chlebíky robím veľmi rada. Viem si ich totižto jednoducho prispôsobiť presne podľa svojich potrieb. Môžem do nich pridať viac alebo menej soli, rôznych semienok a podobne. Tentokrát som sa rozhodla pre domáci chlebík z červenej šošovice, ktorý mal u nás doma veľký úspech.
Chlebík nechajte vychladnúť a následne ho môžete podávať – napríklad natretý maslom a doplnený o šunku a syr. Prípadne naň natrite jeden z domácich džemov, ktoré ste si pripravili. Výborný je tento marhuľový, ktorý vás poteší svojou mierne kyslou chuťou.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste