Tento domáci chlebík je neporovnateľne lepší ako kupovaný. Chrumkavý, nadýchaný a mäkký je aj na ďalší deň po upečení. Ja ho najradšej robím cez víkend, kedy si môžem užiť aj pomalšie a príjemnejšie rána s rodinou. Autor: Monika Dobrotková
Tento domáci chlebík je neporovnateľne lepší ako kupovaný. Chrumkavý, nadýchaný a mäkký je aj na ďalší deň po upečení. Ja ho najradšej robím cez víkend, kedy si môžem užiť aj pomalšie a príjemnejšie rána s rodinou. Autor: Monika Dobrotková
Domáci chlieb môžete zúžitkovať na rôzne spôsoby. Skvelo chutí s maslom, syrom, šunkou aj zeleninou. Prípadne naň natrite džem alebo kupovanú či domácu Nutellu, ktorú si viete pripraviť podľa tohto receptu. Fantázii sa medze nekladú.
Upečený chlieb nechajte vychladnúť a následne môžete podávať podľa svojej chuti. Ak chcete, aby vám vydržal čerstvý aj v ďalšie dni, nezabudnite ho uskladniť v pevnej uzatvárateľnej nádobe. A v prípade, že máte chuť na rožky, vyskúšajte tento overený recept.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste