Jemné a mäkké ako obláčik. Presne také sú tieto šišky, ktoré som nedávno robila. Ich príprava je rýchla, takže kvôli nim nemusíte tráviť dlhý čas v kuchyni. Ak patríte k milovníkom sladkých jedál, určite vyskúšajte. Stoja za to. Autor: Nikuš Domankušová
Jemné a mäkké ako obláčik. Presne také sú tieto šišky, ktoré som nedávno robila. Ich príprava je rýchla, takže kvôli nim nemusíte tráviť dlhý čas v kuchyni. Ak patríte k milovníkom sladkých jedál, určite vyskúšajte. Stoja za to. Autor: Nikuš Domankušová
Šišky sú pokrmom, ktorý nerobím často, no keď sa pre ne rozhodnem, vždy ich pripravujem podľa tohto receptu. Cesto je nadýchané a veľmi dobré aj na ďalší deň. Okrem toho je veľkým plusom aj to, že sa s ním skvelo pracuje.
Šišky sú najlepšie v deň smaženia, kedy sú zvnútra nadýchané a zvonka mierne chrumkavé. Ak by ste nechceli robiť klasické vysmážané, môžete vyskúšať aj tieto pečené v rúre.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste