Bavorské šišky považujem za extra verziu tých tradičných. Okrem toho, že dokonalo chutia, taktiež perfektne vyzerajú. Vždy, keď ich naservírujem blízkym, mám veľký úspech. Ak máte chuť na niečo sladké, sýte a dobré, určite vyskúšajte. Autor: Jana Jančíková
Bavorské šišky považujem za extra verziu tých tradičných. Okrem toho, že dokonalo chutia, taktiež perfektne vyzerajú. Vždy, keď ich naservírujem blízkym, mám veľký úspech. Ak máte chuť na niečo sladké, sýte a dobré, určite vyskúšajte. Autor: Jana Jančíková
Bavorské šišky sú ľahké a mäkučké ako obláčik. V kombinácii s krémom navrchu sú taktiež dokonalo sýte, takže sú výborné napríklad ako sladký obed či večera. Cesto pripravuje zvyčajne to isté, ktoré používam aj pri klasických šiškách. Jediným rozdielom je zdobenie tesne pred podávaním.
Krém šišky skvelo dopĺňa a zároveň zjemňuje. Výborné sú tak aj na druhý deň. Ak hľadáte ešte nejaký recept, môžete vyskúšať tento na šišky pečené v rúre, ktoré nie sú tak ťažké.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste