Toto nadýchané pečivo je ako stvorené na raňajky aj večeru. Dokonca ideálne je aj na desiatu alebo olovrant. Okrem toho, že skvelo chutí, je taktiež príjemne mäkké. A to nielen krátko po upečení, ale aj niekoľko dní potom.
Toto nadýchané pečivo je ako stvorené na raňajky aj večeru. Dokonca ideálne je aj na desiatu alebo olovrant. Okrem toho, že skvelo chutí, je taktiež príjemne mäkké. A to nielen krátko po upečení, ale aj niekoľko dní potom.
Príprava tohto nadýchaného sladkého pečiva je rýchla a jednoduchá. Nehovoriac o tom, že vám naň bude stačiť len niekoľko základných surovín. Na ich plnenie používam najradšej domáci jahodový džem, ktorý si pripravíte podľa tohto receptu, no zvoliť môžete akúkoľvek inú príchuť.
Pečivo je výborné hneď po upečení, no keď ho uskladníte v nádobe s pevným uzáverom, svoju nadýchanosť a mäkkosť si udrží aj niekoľko dní. Pred podávaním ho môžete posypať práškovým cukrom, no tým, že je plnené džemom, to nemusíte vôbec robiť.
Video recept:
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste