Vláčna, jemná a hotová do hodiny. Presne taká je táto kokosová buchta, ktorá sa po upečení prelieva smotanou. Vďaka nej je cesto šťavnaté aj niekoľko dní po upečení. Určite vyskúšajte. Koláč je ideálny na nedeľné poobedie aj rýchle raňajky počas týždňa.
Vláčna, jemná a hotová do hodiny. Presne taká je táto kokosová buchta, ktorá sa po upečení prelieva smotanou. Vďaka nej je cesto šťavnaté aj niekoľko dní po upečení. Určite vyskúšajte. Koláč je ideálny na nedeľné poobedie aj rýchle raňajky počas týždňa.
Kokosová buchta je perfektná na akúkoľvek príležitosť. Hotová je takmer okamžite, pričom je len na vás, ako ju ozdobíte. Ja zvyčajne používam strúhaný kokos zmiešaný s cukrom, ako je to aj v tomto recepte, no skvelá môže byť aj čokoládová poleva, ktorú urobíte podľa tohto receptu, alebo strúhaná čokoláda.
Kokosovú buchtu môžete tesne pred podávaním posypať ešte ďalším strúhaným kokosom, ktorý jej dodá pekný zasnežený efekt. Nie je to však vôbec potrebné. Keď vychladne, stačí ju nakrájať na kocky alebo obdĺžniky a môžete ju podávať.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste