Nadýchaná bábovka s jablkovým džúsom je vždy dobrý nápad. A najmä po dobrom obede alebo na raňajky, keď máte chuť na niečo sladké. Na recept budete potrebovať len zopár surovín a pár minút z vášho celého dňa. Autor: Jana Jančíková
Nadýchaná bábovka s jablkovým džúsom je vždy dobrý nápad. A najmä po dobrom obede alebo na raňajky, keď máte chuť na niečo sladké. Na recept budete potrebovať len zopár surovín a pár minút z vášho celého dňa. Autor: Jana Jančíková
Klasickú bábovku robím pravidelne, preto som si povedala, že by bolo načase vyskúšať aj niečo nové. Do receptu som tentokrát pridala jablká – presnejšie šťavu z nich a nemohla som urobiť lepšie. Cesto bolo dokonale vláčne a jemné.
Po upečení necháme bábovku vychladnúť a následne ju vyklopíme. Pred podávaním ju posypeme práškovým cukrom. Ak nemáme radi sušené hrozienka, môžeme ich nahradiť iným sušeným ovocím. Skvelé sú brusnice alebo marhule, ktoré majú jemne kyslastú chuť. Tá bude skvelo kontrastovať so sladkým cestom.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste