Nie je nič lepšie ako nadýchané moravské koláče, ktoré vedia potešiť chuťové poháriky a zároveň aj príjemne zasýtiť. Tentokrát som ich robila podľa receptu mojej babičky, do ktorého ide aj majonéza. Autor: Lucie Rakušanová
Nie je nič lepšie ako nadýchané moravské koláče, ktoré vedia potešiť chuťové poháriky a zároveň aj príjemne zasýtiť. Tentokrát som ich robila podľa receptu mojej babičky, do ktorého ide aj majonéza. Autor: Lucie Rakušanová
Majonézu v ceste nie je vôbec cítiť. Jej hlavnou úlohou je koláče zjemniť a zaistiť, že budú krásne nadýchané. Tento recept mám od svojej babičky, ktorá podľa neho robila moravské koláče celé moje detstvo a vždy sa jej podarili. Určite ho vyskúšajte.
Hotové koláče môžete pred podávaním posypať práškovým cukrom. Pre ešte lepšiu chuť ich môžete doplniť o sušené hrozienka alebo brusnice. Nezabudnite ich však dať na niekoľko minút do rumu, sirupu alebo ovocnej šťavy.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste