Hlavne rýchlo a chutne. Áno, môže vás zmiasť, že o obaľovanom karfiole hovorím, že je to pripravené rýchlo, ale vyskúšala som spôsob, ktorý si obľúbite. Na obaľovanie používam uzatvárateľné dózy, do ktorých vložím suroviny na obalenie - múku alebo strúhanku a vkladám tam kúsky karfiolu - naraz viac. Nádobu uzavriem a stačí ňou pretrepať a obalené máte za pár sekúnd a nemusíte si špiniť ruky. Medzi karfiol zvyknem popichať aj pásiky syra. Autor: Karambola
Hlavne rýchlo a chutne. Áno, môže vás zmiasť, že o obaľovanom karfiole hovorím, že je to pripravené rýchlo, ale vyskúšala som spôsob, ktorý si obľúbite. Na obaľovanie používam uzatvárateľné dózy, do ktorých vložím suroviny na obalenie - múku alebo strúhanku a vkladám tam kúsky karfiolu - naraz viac. Nádobu uzavriem a stačí ňou pretrepať a obalené máte za pár sekúnd a nemusíte si špiniť ruky. Medzi karfiol zvyknem popichať aj pásiky syra. Autor: Karambola
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste