Cesto je mäkučké i druhý deň a pri práci sa vôbec nelepí. Do cesta pridávam biely jogurt, poprípade aj kyslú smotanu, cesto je tak oveľa pružnejšie a po upečení je oveľa mäkkšie ako ostatné kysnuté cestá. Autor: Mineralka
Cesto je mäkučké i druhý deň a pri práci sa vôbec nelepí. Do cesta pridávam biely jogurt, poprípade aj kyslú smotanu, cesto je tak oveľa pružnejšie a po upečení je oveľa mäkkšie ako ostatné kysnuté cestá. Autor: Mineralka
Každý deň najlepšie recepty a články
bielky idú do cesta.. žĺtky použijeme na potretie :)
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste
Dobry den, zaviny mate krasne. V surovinach mate napisane, ze do cesta idu 2 bielky, ale na fotke kde mate muku a ine suroviny mate žĺtky. Idu teda do cesta zltky alebo bielky? Resp. nemysleli ste tym zltky alebo bielky na potretie cesta pred pečením a nie do cesta? Dakujem