Fantastický krém na plnenie vianočného pečiva, na zdobenie torty alebo aj do zákuskov. Vhodné je použiť vanilkový puding, aby bol krém jemný, ale vyskúšala som to už aj s karamelovým, ktorý ešte dodal poriadnu karamelovú chuť. Určite skúste aj na naplnenie lineckého pečiva. Autor: Jaja
Fantastický krém na plnenie vianočného pečiva, na zdobenie torty alebo aj do zákuskov. Vhodné je použiť vanilkový puding, aby bol krém jemný, ale vyskúšala som to už aj s karamelovým, ktorý ešte dodal poriadnu karamelovú chuť. Určite skúste aj na naplnenie lineckého pečiva. Autor: Jaja
Mať v zásobe recept na dobrý krém nie je nikdy na škodu. A platí to dvojnásobne, keď je tak chutný ako tento karamelový, ktorý je vhodný do rôznych zákuskov vrátane rezov a rolád. Dokonca perfektne vynikne aj vo vianočných koláčikoch, ako sú linecké.
Pri príprave dávame pozor na to, aby mali suroviny rovnakú teplotu. V inom prípade by sa nám mohol krém zraziť alebo by sa maslo nemuselo pri šľahaní roztopiť.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste