Cesto: všetky suroviny na trubičky spracujeme na hladké cesto, ktoré zabalíme do potravinárskej fólie a necháme v chlade asi hodinu odpočinúť. Potom premiesime a rozvaľkáme na tenko, asi 2 mm, vykrajujeme kolieska s priemerom 6 cm. Trubičky potrieme maslom a natáčame vykrojené kolieska. Upečieme pri teplote 180 ° C. Hneď po vytiahnutí z rúry ich stiahneme, nakoľko neskôr by sa lámali.
Plnka: 300 g kryštálového cukru skaramelizujeme, zalejeme šľahačkovou smotanou a miešame kým sa karamel nerozpustí. Odložíme, občas premiešame, kým nezhustne. Mlieko uvaríme so zlatým klasom / pudingom a vanilkovým cukrom a necháme vychladnúť.
Maslo izbovej teploty vyšľaháme, pridáme po troške vychladnutý puding a karamel. Vyšľaháme na hladký krém.
Konce trubičiek namáčame do čokoládovej polevy a necháme stuhnúť. Plnku naplníme do vreciek a plníme pripravené trubičky. Treba ich urobiť trochu v predstihu, aby zmäkli. Dobrú chuť!
Ďakujeme za povolenie na zdieľanie receptu od skvelej kuchárky - Blažena Sadovská
Nechápu negativní hodnocení, dnes jsme pekli a vynikající. Krém nemá chybu. Děkujem za recept.