Brioškové cesto je chutné a univerzálne. Pripraviť sa dá na sladko aj na slano. Veľmi dobre sa s ním pracuje, takže ho môžete aj pliesť alebo ho urobiť tak ako ja v tomto recepte. Hotová brioška chutí výborne s džemom, no pokojne ju môžete natrieť maslom, Nutellou alebo jesť samostatne. Autor: Jana Podoláková Burkartová
Brioškové cesto je chutné a univerzálne. Pripraviť sa dá na sladko aj na slano. Veľmi dobre sa s ním pracuje, takže ho môžete aj pliesť alebo ho urobiť tak ako ja v tomto recepte. Hotová brioška chutí výborne s džemom, no pokojne ju môžete natrieť maslom, Nutellou alebo jesť samostatne. Autor: Jana Podoláková Burkartová
Brioška je so svojím vláčnym a nadýchaným cestom výbornou voľbou na raňajky, desiatu aj olovrant. Ak ju pripravujete na sladko ako ja, môžete do nej pridať sušené ovocie. V recepte som použila sušené hrozienka, no hodiť sa budú aj brusnice.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste