Skúšala som na marlenku dva recepty ale tento vyhral. Sladké voňavé medové pláty prekladané jemným krémom – to je marlenka, ktorú poznajú všetci. Recept na túto verziu je veľmi ľahký. Upečie sa len jeden plát cesta a krém sa robí bez salka, čiže zákusok na konci nie je taký presladený. Autor: Zuzana Karvaiova
Skúšala som na marlenku dva recepty ale tento vyhral. Sladké voňavé medové pláty prekladané jemným krémom – to je marlenka, ktorú poznajú všetci. Recept na túto verziu je veľmi ľahký. Upečie sa len jeden plát cesta a krém sa robí bez salka, čiže zákusok na konci nie je taký presladený. Autor: Zuzana Karvaiova
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste