Jeden z mojich obľúbených receptov. Milujem ovocné knedle, ktoré sú či už zo zemiakového cesta, krupicovaného cesta alebo z odpaľovaného cesta. Odpaľované cesto sa vo väčšine používa na veterníky alebo venčeky, ale po vyskúšaní varených knedlíkov som zostala milo prekvapená. Knedle sú krehké a jemné a s marhuľami sú luxusné. Ja milujem mak, ale vy pokojne môžete použiť aj inú posýpku, napríklad orechy, perník, kyslú smotanu alebo strúhanku. Autor: Naďa I. (Rebeka)
Jeden z mojich obľúbených receptov. Milujem ovocné knedle, ktoré sú či už zo zemiakového cesta, krupicovaného cesta alebo z odpaľovaného cesta. Odpaľované cesto sa vo väčšine používa na veterníky alebo venčeky, ale po vyskúšaní varených knedlíkov som zostala milo prekvapená. Knedle sú krehké a jemné a s marhuľami sú luxusné. Ja milujem mak, ale vy pokojne môžete použiť aj inú posýpku, napríklad orechy, perník, kyslú smotanu alebo strúhanku. Autor: Naďa I. (Rebeka)
Môj blog: Vaření s Tomem
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste
Výborné těsto, krásně se s ním pracuje a švestkové knedlíky byly moc dobré! 👍