Starý recept ako drak :) Nebojte sa, chutí to naozaj skvele. Ja som sa zo začiatku bála, ako môže niečo tak dobré vzniknúť zo zemiakov, ale predsa. Je to síce kalorická bomba - predsa toľko cukru, skoro som skolabovala, keď som ho pridávala. V originálnom recepte bolo napísané, pridávame toľko cukru, koľko vsaje zemiak, tak na začiatku som začínala s dávkou 300 g, potom som pridala ďalších 300 g a nakoniec som skončila pri 800 g. Autor: Adkas
Starý recept ako drak :) Nebojte sa, chutí to naozaj skvele. Ja som sa zo začiatku bála, ako môže niečo tak dobré vzniknúť zo zemiakov, ale predsa. Je to síce kalorická bomba - predsa toľko cukru, skoro som skolabovala, keď som ho pridávala. V originálnom recepte bolo napísané, pridávame toľko cukru, koľko vsaje zemiak, tak na začiatku som začínala s dávkou 300 g, potom som pridala ďalších 300 g a nakoniec som skončila pri 800 g. Autor: Adkas
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste
Tak tohle teda opravdu neznám...znám moučník - brambora- ale ten se dělal ze dvou plátků piškotového těsta - uvnitř byl tuhý pařížský krém, zmačkalo se to do tvaru koule asi 5- 6 cm v průměru , následně obalilo v tenkém plátu marcipánu - a pak v kakau