Tieto škoricové uzle sú mäkučké ako obláčik. Najradšej ich mám na raňajky alebo ako niečo sladké ku káve. Výborné však určite budú aj ako desiata pre deti alebo chutný olovrant. Ak by ste z cesta nechceli robiť uzle, môžete si pripraviť rožky.
Tieto škoricové uzle sú mäkučké ako obláčik. Najradšej ich mám na raňajky alebo ako niečo sladké ku káve. Výborné však určite budú aj ako desiata pre deti alebo chutný olovrant. Ak by ste z cesta nechceli robiť uzle, môžete si pripraviť rožky.
Škoricové uzle sú z klasického kysnutého cesta, ktoré ešte potieram zmesou masla a rumu a následne ich obaľujem v cukre so škoricou. Majú vďaka tomu perfektnú chuť. Ak by ste však chceli skôr niečo slané, vyskúšať môžete aj mäkké cesnakové uzlíky.
Hotové uzle nechajte vychladnúť a potom ich môžete servírovať alebo skladovať v uzatvárateľnej nádobe. A v prípade, že by ste dostali chuť skôr na tradičné škoricové hniezda, pripravte si ich podľa tohto overeného receptu.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste