Pri pečení týchto rezov som myslela na svoju sestru. Ona je totižto milovníčka maku. Dúfam, že ju tento recept poteší. Mojej rodine veľmi chutil. Mak a tvaroh predsa k sebe neskutočne ide. Chuť tohto koláča vyzdvihuje kyslý džem, ja som použila džem z čiernych ríbezlí. No a tou pomyselnou čerešničkou sú pražené plátky mandlí. Ich nevýhodou je, že keď koláč postojí v chladničke, tak na druhý deň sú trochu navlhnuté a tak stratí svoju chrumkavosť. Mne osobne to nevadí, ale na tomto zákusku by som si pokojne vedela predstaviť aj čokoládovú polevu. Autor: Adkas
Pri pečení týchto rezov som myslela na svoju sestru. Ona je totižto milovníčka maku. Dúfam, že ju tento recept poteší. Mojej rodine veľmi chutil. Mak a tvaroh predsa k sebe neskutočne ide. Chuť tohto koláča vyzdvihuje kyslý džem, ja som použila džem z čiernych ríbezlí. No a tou pomyselnou čerešničkou sú pražené plátky mandlí. Ich nevýhodou je, že keď koláč postojí v chladničke, tak na druhý deň sú trochu navlhnuté a tak stratí svoju chrumkavosť. Mne osobne to nevadí, ale na tomto zákusku by som si pokojne vedela predstaviť aj čokoládovú polevu. Autor: Adkas
Môj blog: Adkas-tastyfood
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste