Vreckové sendviče robím rada na raňajky aj večeru. Naplniť ich môžete čímkoľvek. U nás doma sú najobľúbenejšie kombinácie tuniak s vajíčkom a šunka so syrom. Prípadne občas zvolím len lososa. Všetky alternatívy sú skvelé. Určite vyskúšajte.
Vreckové sendviče robím rada na raňajky aj večeru. Naplniť ich môžete čímkoľvek. U nás doma sú najobľúbenejšie kombinácie tuniak s vajíčkom a šunka so syrom. Prípadne občas zvolím len lososa. Všetky alternatívy sú skvelé. Určite vyskúšajte.
Tieto vreckové sendviče sú klasikou, keď už neviete, čo urobiť na obed alebo desiatu. Okrem toho, že skvelo chutia, potešia aj veľmi pekným výzorom. Ich príprava nie je vôbec náročná. Robím ich z kysnutého cesta a následne plním akoukoľvek plnkou. Okrem šunky či lososa môžete pokojne vyskúšať aj domácu nátierku – tie najlepšie nájdete v tejto zbierke.
Sedviče chutia výborne nielen krátko po upečení, ale aj na druhý deň. Pokojne si ich tak pripravte do zásoby. Ja som na ich dekorovanie použila sezam a tekvicové semienka, no skvelú chuť im dodá napríklad aj rasca.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste