Nadýchané rožky s Nutellou a džemom, ktoré sú hotové do niekoľkých minút. Cesto je univerzálne, takže ho môžete pokojne naplniť aj orechmi, makom alebo čímkoľvek iným podľa svojej chuti. Autor: Nikuš Domankušová
Nadýchané rožky s Nutellou a džemom, ktoré sú hotové do niekoľkých minút. Cesto je univerzálne, takže ho môžete pokojne naplniť aj orechmi, makom alebo čímkoľvek iným podľa svojej chuti. Autor: Nikuš Domankušová
Kysnuté rožky s Nutellou a džemom patria u nás doma medzi veľmi populárne. Skvelé sú ku káve alebo čaju, prípadne na raňajky alebo ako rýchla desiata. Kysnuté cesto je nadýchané nielen krátko po upečení, ale aj o niekoľko dní, takže ich pokojne môžete spraviť aj z dvoch dávok.
Rožky pred podávaním nechajte úplne vychladnúť. Potom ich môžete posypať práškovým cukrom. Pre ešte krajší dizajn ich niekedy polievam roztopenou čokoládou. Polevu robím zvyčajne podľa tohto receptu.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste