Nadýchané a veľmi dobré oškvarkové pagáče sú dokonalou voľbou na každú jednu oslavu, sviatok alebo vtedy, keď dostanete chuť na niečo slané. Ich príprava je jednoduchá a výsledok si zamilujete. Ja používam tento recept, s ktorým sa mi zatiaľ vždy podarili. Autor: Jana Jančíková
Nadýchané a veľmi dobré oškvarkové pagáče sú dokonalou voľbou na každú jednu oslavu, sviatok alebo vtedy, keď dostanete chuť na niečo slané. Ich príprava je jednoduchá a výsledok si zamilujete. Ja používam tento recept, s ktorým sa mi zatiaľ vždy podarili. Autor: Jana Jančíková
Nadýchané oškvarkové pagáče sú na nezaplatenie. Robím ich na takmer každú jednu oslavu. Okrem toho, že skvelo chutia, vedia aj veľmi dobre zasýtiť. Najlepšie sú krátko po vytiahnutí z rúry, ale s týmto receptom vám zostanú mäkké aj na ďalší deň.
Hotové pagáče nechajte vychladnúť a môžete podávať. Ak chcete, aby boli mäkké a nadýchané aj na ďalší deň, uskladnite ich v pevnej nádobe s uzáverom. Máte chuť ešte na nejaké slané chuťovky? Vyskúšajte napríklad tieto rýchle syrové pagáče.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste