Banánové rolády sú úžasné a dokonca aj pre začiatočníkov ľahké na prípravu. Nemusíte sa báť, že by sa pri balení roláda zlomila. Kľúčom je zarolovať ju hneď po upečení spolu s papierom na pečenie a zabaliť do vlhkej utierky - tak zostane celá. A banán vo vnútri? Pre mňa je to skrátka nevyhnutnosť, roláda bez banánu jednoducho nie je ono. Autor: Petra H.
Banánové rolády sú úžasné a dokonca aj pre začiatočníkov ľahké na prípravu. Nemusíte sa báť, že by sa pri balení roláda zlomila. Kľúčom je zarolovať ju hneď po upečení spolu s papierom na pečenie a zabaliť do vlhkej utierky - tak zostane celá. A banán vo vnútri? Pre mňa je to skrátka nevyhnutnosť, roláda bez banánu jednoducho nie je ono. Autor: Petra H.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste