Nie je nič lepšie ako čerstvý domáci chlieb s maslom, nátierkou alebo len tak, sám o sebe. Jeho príprava je pritom jednoduchá. Ja som ho mala hotový do približne dvoch hodín aj s kysnutím a pečením. Následne som len počkala, kým vychladne a rovno som ho podávala. Pochutila si na ňom celá rodina.
Nie je nič lepšie ako čerstvý domáci chlieb s maslom, nátierkou alebo len tak, sám o sebe. Jeho príprava je pritom jednoduchá. Ja som ho mala hotový do približne dvoch hodín aj s kysnutím a pečením. Následne som len počkala, kým vychladne a rovno som ho podávala. Pochutila si na ňom celá rodina.
Domáci chlieb je jednoducho na nezaplatenie. Vhodný je na raňajky aj večeru. Dokonca, skvelo vám poslúži aj ako príloha k hustým polievkam na obed. Tým, že je veľmi jednoduchý, ho robím pravidelne. Mnohokrát aj z dvojnásobnej dávky, aby mi vydržal niekoľko dní. Ak by ste nemali chuť práve na chlieb, môžete si podľa tohto receptu upiecť chrumkavé rožky.
Upečený chlieb nechajte vychladnúť. Potom ho pokrájajte a podávajte s maslom alebo domácou nátierkou. V prípade, že by ste nemali žiaden overený recept, v našej kategórii Nátierky, ich nájdete veľké množstvo. Určite si prídete na svoje.
Video recept:
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste